gears illustrating order fulfillment service

Tiek daug darbų ir tiek mažai laiko! Mums taip pat pažįstamas šis jausmas. Sunku valdyti e. prekybos užsakymus ir dar aprėpti visas kitas pareigas, kai esi smulkusis verslininkas. Puikiai žinome, kaip sunkiai dirbate, kad pradėtumėte savo verslą ir jį augintumėte. Bet dabar laikas susitelkti į tai, kas svarbiausia – Jūsų klientus! Tad susipažinkite su ženklais, rodančiais, kad Jūsų verslui reikia profesionalių e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų. 

1.  Jūsų užsakymų skaičius yra nenuspėjamas

Kiekvienas e. prekybos verslas skirtingais metų laikotarpiais sulaukia nevienodo užsakymų skaičiaus. Nepaisant to, Jums vis tiek gali prireikti trečiųjų šalių logistikos paslaugų, jei užsakymų skaičius, kurio sulaukia Jūsų e. parduotuvė, drastiškai skiriasi kas mėnesį, arba jei Jūsų parduodami produktai yra sezoniniai. E. prekybos užsakymų vykdymo centras užtikrins, kad užsakymai būtų apdorojami greitai bei efektyviai ir išsiųsti laiku nepriklausomai nuo oro sąlygų ar šventinių laikotarpių.

2.  Sulaukėte per daug užsakymų per pastarąją savaitę ar mėnesį

Jums ir Jūsų komandai gali būti sunku suspėti su visais organizavimo, atrinkimo, pakavimo ir siuntimo darbais, esant užsakymų skaičiaus šuoliui. Kai pardavimai ima augti ir paklausa viršija Jūsų galimybes juos įvykdyti laiku, metas patikėti užsakymų vykdymą trečiosioms šalims. Didelė tikimybė, kad nesuspėsite su tokiu sparčiu augimu be trečiųjų šalių logistikos paslaugų teikėjo, tokio kaip e. prekybos užsakymų vykdymo centras, pagalbos.

3.  Jūsų komanda nebesusidoroja su darbo krūviu

Jei esate maža komanda, kuri rūpinasi viskuo nuo A iki Z, valdyti kasdienes e. parduotuvės operacijas gali tapti per dideliu iššūkiu. Užsakymų vykdymas yra tik vienas iš daugelio darbų, kuriuos turi atlikti e. prekybos verslas, tad Jūsų komandos išteklių gali nepakakti. E. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjai siūlo patogius sprendimus. Jie padeda prižiūrėti inventorių ir valdyti užsakymų procesą. Jie turi apmokytus profesionalus, kurie supakuos ir išsiųs Jūsų produktus greitai bei saugiai. Galiausiai jie atlaisvins Jus nuo būtinybės prižiūrėti visas smulkmenas, kad Jūs ir Jūsų komanda galėtų susitelkti ties svarbiausiais dalykais.

4.  Jums trūksta žinių ir patirties

Kartais e. prekybos verslui trūksta užsakymų vykdymo žinių. E. užsakymų vykdymo paslaugų teikėjai puikiai išmano visas logistikos subtilybes. Jie turi ekspertų komandą, gebančią tvarkyti prekių atsargas, parinkti tinkamiausias pakavimo priemones ir derėtis dėl palankesnių siuntimo tarifų. Jie greitai perpras Jūsų e. prekybos verslo poreikius ir suteiks optimizuotas užsakymų vykdymo paslaugas. 

Nustebsite, kaip smarkiai trečiųjų šalių užsakymų vykdymo paslaugos gali sumažinti išlaidas ir tuo pačiu metu padidinti iš pardavimų gaunamas pajamas.

5.  Didėja Jūsų darbo sąnaudos

Jei Jūsų darbo sąnaudos didėja sparčiau nei pardavimai, kažkur gali slypėti problema. E. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjai turi vietos, darbuotojų ir kitų išteklių, kurie leidžia tvarkyti užsakymų vykdymą mažesnėmis kainomis. Nustebsite, kaip smarkiai trečiųjų šalių užsakymų vykdymo paslaugos gali sumažinti išlaidas ir tuo pačiu metu padidinti iš pardavimų gaunamas pajamas.

6.  Nespėjate laiku atsakyti į klientų užklausas

Kai klientai susiduria su nesklandumais dėl užsakymo arba yra kuo nors nepatenkinti, jie būtinai Jums apie tai praneš. Jei nespėjate jiems atsakyti, tai labai blogas ženklas. Nepatenkinti klientai paliks neigiamus atsiliepimus ir nebegrįš. Jei taip nutiko, geriau tiesiog patikėti dalį darbų e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjui, kad Jūsų klientai būtų patenkinti ir toliau apsipirkinėtų Jūsų parduotuvėje.

7.  Didėja grąžinamų prekių skaičius

Jei pastebite, kad didėja grąžinamų prekių skaičius, tikriausiai yra problemų kurioje nors e. prekybos užsakymų vykdymo grandinėje. Štai keletas dažniausių priežasčių, kodėl klientai grąžina užsakymus:

– jie gavo ne tą prekę;
– jie gave prekę su defektu;
– prekės pristatymas užtruko per ilgai.

Tokiais atvejais prekių grąžinimas yra neišvengiamas. Kaip smulkiajam verslininkui, Jums gali būti sudėtinga išlaikyti klientus patenkintus ir užtikrinti vien teigiamą jų patirtį apsiperkant Jūsų parduotuvėje. Tada tikrai pravartu patikėti užsakymų vykdymą trečiųjų šalių logistikos paslaugas teikiančioms įmonėms. 

8.  Permokate už prekių siuntimą

Prekių siuntimas brangiai kainuoja. Tačiau neturėtumėte leisti jam suvalgyti Jūsų pelno. Kadangi pateikia didelį siuntų kiekį, e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjai iš siuntų gabenimo įmonių gauna geresnius tarifus. Dėl to ir Jūs galėsite sumažinti siuntimo išlaidas. Jei už siuntimą mokate tiek pat ar net daugiau nei kiti tos pačios industrijos verslai, laikas kreiptis pagalbos į e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėją.

Pirkėjai jau priprato prie beveik momentinio pristatymo.

9.  Jūsų prekių siuntimas lėtas ir turi įtakos pelnui

Lėtas prekių siuntimas gali numarinti Jūsų verslą. Pirkėjai jau priprato prie beveik momentinio pristatymo. Jei jiems teks ilgai laukti užsakymo, nemaža tikimybė, kad jie į Jūsų parduotuvę nebesugrįš.

E. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjai modernizuos Jūsų logistiką, parengdami užsakymus iš anksto ir užtikrindami, kad užsakymai būtų paruošti ir išsiųsti greičiau, nei spėsite suskaičiuoti „vienas, du, trys“.

10. Patiriate problemų dėl pakavimo ir siuntimo priemonių

Jei daug pinigų išleidžiate pakavimo ir siuntimo priemonėms, atėjo laikas ką nors keisti. Kartais smulkieji e. prekybininkai per daug investuoja į pakavimo priemones, tokias kaip siuntinių dėžės, burbulinė plėvelė, pakavimo popierius ir kt. Šios priemonės gali daug kainuoti tiek pinigų, tiek vietos atžvilgiu. Jei pastebite, kad jūsų išlaidos per didelės palyginus su kitais tos pačios industrijos verslais, geriausias sprendimas būtų e. prekybos užsakymų vykdymą patikėti trečiųjų šalių logistikos paslaugas teikiančiai įmonei ir leisti kam nors kitam rūpintis pakavimo bei siuntimo priemonėmis. 

Netinkamos pakavimo priemonės gali turėti neigiamą įtaką klientų patirčiai. Pavyzdžiui, jei pakavimo priemonės bus nepakankamai patvarios ir neapsaugos prekių siuntimo metu, produktai gali pirkėjus pasiekti pažeisti ir šie norės užsakymą grąžinti. 

Jei nerimaujate, kad dėl netinkamų ar prastų pakavimo priemonių išaugs prekių grąžinimas, perduokite pakavimo užduotis trečiųjų šalių logistikos paslaugų teikėjui ir leiskite e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų ekspertams pasirūpinti reikalingomis priemonėmis bei prekių paruošimu siuntimui.

11. Negalite sutelkti viso dėmesio į verslą ir rinkodarą

Jei užsakymų vykdymas atima iš Jūsų laiką ir energiją, kreipkitės pagalbos į e. prekybos logistikos ekspertus. Ar ir Jūs praleidžiate daugiau laiko, prižiūrėdamas e. prekybos užsakymų logistikos procesus nei kurdamas reklamos kampanijas ar atsakydamas į klientų užklausas? E. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjas gali jums palengvinti darbų naštą, kad turėtumėte daugiau laiko ir jėgų rinkodarai, pardavimų ir pelno auginimui. Juk tai ir yra e. prekybos esmė!

12. Neskiriate laiko e. prekybos mastams didinti

Jei dar nenusiėmėte e. prekybos užsakymų vykdymo naštos nuo savo pečių, neišnaudojate vertingos progos savo verslui. Jei norite didinti savo pardavimų mastus, patikėti e. prekybos užsakymų vykdymą trečiųjų šalių logistikos paslaugų įmonei yra geriausia išeitis. Šiomis paslaugomis užsiimantys centrai puikiai išmano augimo strategijas, kurios gali padėti parduotuvėms tapti e. prekybos gigantėmis!

Tarptautinės e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugos atveria platesnes galimybes verslui.

13.   Plečiate savo verslą į tarptautines rinkas

Tarptautinės e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugos atveria platesnes galimybes verslui. Dauguma e. prekybos verslų pradeda savo veiklą vienoje šalyje ir vėliau keliasi į kitas. Tačiau vykdyti tarptautinius e. prekybos užsakymus gali būti sudėtinga dėl brangaus tarptautinio siuntimo, muitų reguliavimo ir kitų faktorių. Įmonės, kurios teikia tarptautinių e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugas, visa tai jau yra dariusios daugybę kartų, todėl žinos, ką daryti, kai ateis laikas perkelti Jūsų verslą į užsienio rinkas.

Išvada

Jei Jums artimas bent vienas iš aukščiau paminėtų dalykų, e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų teikėjas gali tapti patikimiausiu raktu į Jūsų verslo sėkmę. Galėsite sutelkti dėmesį į verslo augimo strategiją, padedamas e. prekybos užsakymų vykdymo paslaugų centro, kuris užtikrins, kad pardavimai didėtų, klientai būtų patenkinti, o Jūsų pelnas pasiektų naujas aukštumas!

Reikia pagalbos vykdant užsakymą?
Mes esame čia, kad padėtume.